Staffing Management Services B.V.   Atos-Benelux

Update Atos : ‘Blue Force Alliance’ (BFA) voor werving professionals in de veranderende IT-markt

De afgelopen maanden heeft BFA de werving van It professionals verder afgestemd op de behoeftes van de verschillende Atos regio’s en is BFA met een vast consultant Team verweven geraakt met de Business Teams en Sales van de Atos organisatie. Hierdoor is de snelheid rondom het kwalificeren van de aanvraag en de snelheid om deze gekwalificeerde aanvragen te delen met de subco markt sterk toegenomen. De betrokkenheid van de subco markt  is essentieel voor het succesvol invullen van de opdrachten en daarom is BFA continue op zoek naar en in gesprek met leveranciers en zzp-ers om de juiste profielen uit de markt te halen.

De processen van BFA en Atos zijn mede door input van onze leveranciers beter afgestemd op de marktsituatie waardoor de processen voor de leverancier transparanter zijn geworden bij het aanbieden van IT profielen en de opvolging van de aangeboden kandidaten. 

Met deze vernieuwde en gewijzigde aanpak heeft Atos/BFA het aantal succesvolle plaatsingen zien groeien, waardoor het voor u als leverancier nog interessanter is geworden om u als leverancier te verbinden aan Atos/BFA en om profielen te delen.

Atos en BFA voorzien een verdere stijging van succesvolle plaatsingen, die samen met de aan Atos/BFA verbonden leveranciers tot stand zullen gaan komen.

Neem vooral contact op met onze regio consultants. Zij staan voor u klaar om toelichting te geven op de uitgevraagde profielen

Dick Iskandar           (regio Midden / Central), 
Dominique Denkers   (regio Midden / Central),
Edzard Evenhuis        (regio West), 
Iris van Lieshout        (regio Zuid), 
Michel Kakisina          (regio Noord)

Menno Gans              (leverancier manager)


T: +31 (0) 10 7600 905 
E: Atos-Benelux@staffingms.com

Namens BFA 

Wouter Waaijenberg (Staffing MS)
Marijn Braakman (Headfirst/Source)

Voor zicht op de nieuwste aanvragen voor de Atos regio’s zie http://www.hiringdeskatos.com/jobs/ 

  Neem contact met ons op


    www.staffingms.com
   Atos-Benelux@staffingms.com
   +31 (0)10 76 00 905


   © Staffing Management Services B.V.
    Uitschrijven voor de nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 LinkedIn Twitter Facebook